Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: آبان ماه دستور داده شده مستمری مددجویان برای ۲۸ هزار خانواده ۳ برابر، در آذرماه ۲ برابر و برای آخر سال ۳ برابر عیدی پرداخت شود. ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۷ استانها تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، پرویز فتاح در پویش مردمی برای زلزله‌زدگان کرمانشاه که در تالار وزارت کشور برگزار شد با اشاره به گذشت 105 روز از زلزله اظهار داشت: از آنجا که از روز اول با این موضوع درگیر بودم و در جلسات هیئت دولت حضور داشتم از مردم درخواست کمک کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در هفت شهرستان زلزله‌زده 28 هزار خانواده مددجو داریم که 7 هزار خانواده آسیب دیدند، در همین زمینه 4 هزار خانه تخریب صددرصدی داشته و 3هزار خانه باید نوسازی شود.

طراحی خانه‌های 60 و 85 متری برای مددجویان زلزله‌زده در کرمانشاه

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه افراد تحت پوشش همه چادر و کانکس دارند تصریح کرد: تعداد زیادی از کانکس‌ها را خیرین اهدا کردند، بقیه را نیز قرارگاه سازندگی ساختند و تحویل دادند.

فتاح عنوان کرد: دولت برای هر خانه روستایی 30 میلیون وام و 5 میلیون بلاعوض می‌دهد، خانه‌هایی که برای روستا طراحی شده این‌گونه است که تا 3 نفر 60 متر، 4 نفره و به بالا 85 متر مدنظر قرار گرفته ، در همین راستا قرارداد با پیمانکارانی بسته شده که مورد تأیید بنیاد مسکن هستند.

پرداخت عیدی 3 برابری به مددجویان کرمانشاهی

وی با اشاره به اینکه نقشه‌ای که برای این ساختمان‌ها کشیده شده نیز نقشه مصوب است که در برابر زلزله 8 ریشتری مقاوم می‌باشد گفت: آبان ماه دستور داده شده مستمری مددجویان برای 28 هزار خانواده 3 برابر، در آذرماه 2 برابر و برای آخر سال 3 برابر عیدی پرداخت شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه داد: قیمت توافق شده برای ساخت هر خانه در هر مترمربع تا مرحله سفت‌کاری 550 هزار تومان است، اگر بخواهیم تکمیل شود تا 700 هزار تومان برای هر مترمربع هزینه دارد.

خیرین در بازسازی خانه‌های زلزله‌زدگان از مرحله سفت‌کاری به بعد همکاری کنند

فتاح با بیان اینکه با 30 میلیون وام و 5 میلیون بلاعوض خانه قابل سکونت نیست اظهار داشت: برآورد این است که هر خانه روستایی برای قابل سکونت شدن 12 میلیون و خانه شهری 15 میلیون تومان اضافه می‌خواهد که پیشنهاد می‌کنیم از مرحله سفت‌کاری به بعد را خیرین به عهده بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: پراکندگی خانه‌ها در 1500 روستا است، در سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی تخریب‌ها بیشتر بوده است به علاوه در مناطق روستایی نیز محل احشام نیز از بین رفته که ساخت آن 10 میلیون هزینه دارد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در پایان خطاب به خیرین عنوان کرد: از شما می‌خواهم در مرحله سفت‌کاری به بعد ما را کمک کنید تا روند امدادرسانی تسریع شود.

انتهای پیام/ش

R7840/P1377/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۶۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • واریزی مددجویان تحت پوشش در سال جدید چند برابر شد؟
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود